donderdag 10 juli 2008

Goede voornemens

754px-Overweight_biker[1]Leerzaam zo'n blog. Omdat je af en toe dingen opschrijft kan je ook makkelijk opzoeken wat je allemaal voorgenomen of beloofd hebt.

Neem nou de trein. Dolenthousiast was ik. Maar bij die ene keer is het vooralsnog gebleven. Daarna nog bijna elke dag naar Microsoft gegaan, jawel, met de auto.

Dan het hardlopen. Even een paar gedenkwaardige quotes:

"Vanaf nu ga ik elke dag 5 kilometer hardlopen tot ik het streefgewicht van 75 kilo bereikt heb."

"Ik heb uitgerekend dat ik per rondje Vesting ongeveer 0.3 kilo verlies dus om van 83 kilo naar 75 kilo te gaan moet ik 26 dagen elke dag hardlopen en onderstussen elke week Squashen en gezond eten. Dus geen cola meer, geen aardappeltjes met mayo en geen boterhammen met Chocopasta meer voor Raul de komende tijd!"

De realiteit is echter dat de Chocopasta te verleidelijk is, squash te vermoeiend en dat we die "elke dag 5 kilometer hardlopen" na 3 keer voor gezien gehouden hebben. Nou is de verzachtende omstandigheid natuurlijk wel dat ik een team heb dat werkelijk uit een stel brekebenen bestaat. Joer werd al na 1 run al geveld door een zeldzame en langdurige griep, Martijn's hele gestel storte na 2 runs 
volledig in en hij wordt sindsdien overmeesterd door kramp bij elke stap die hij zet en Jeff had al een acute rugblessure voordat we goed en wel begonnen waren. Ik ben ondertussen (na 3 runs) nog steeds zo kwiek en gezond als altijd. Dat is toch het belangrijkste? Dan is die 8 kilo overgewicht eigenlijk ook niet zo'n probleem...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten