dinsdag 1 juli 2008

1 Juli, eerste dag in mijn nieuwe job!

Vandaag is de eerste dag van mijn nieuwe USA baan. In ons HR systeem is het nu officieel nog maar 4 stapjes tot de top, dus ik ben op de goede weg :-).

Moet overigens nog wel wennen aan de bredere (wereldwijde) scope. Ik was al min-of-meer gewend om in mijn West Europese rol verder te kijken dan alleen Nederland maar om eerlijk te zijn lijken alle landen in West Europa vrij veel op elkaar qua markt- & politieke situatie.

Dat is dus compleet anders als je er Amerika, Latijns Amerika, Azië, Midden Oosten, Afrika, 
oftewel "de wereld" bijkrijgt...

Tijd dus voor een wereldreis om up-to-speed te raken. Ik denk aan verkorte wereldreis naar Frankrijk, Duitsland, Rusland, Latijns Amerika (Brazilie), Azië (Singapore, Indonesie, Thailand, Vietnam)... misschien nog bijpraten met wat Pinguins op Antarctica... Klinkt als een huwelijksreis!

Nu alleen nog even kijken hoe we dit gaan plannen met de aankomende Smurf...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten