donderdag 26 juni 2008

Run Raul, Run!!!

Het is me opgevallen dat ieder mens een spiegellook heeft. Let maar eens op, als je in de spiegel kijkt dat gaan automatisch je ogen wijder open, wenkbrauwen iets omhoog, schouders naar achter en buik in. Een compleet ander beeld dus vergeleken met de realiteit waar je met slaperige ogen, kromme schouders en een bierbuik door het leven gaat. Vooral die buik is ongeveer verdubbeld in een jaar...

SAMSUNG DIGITAL CAMERAGelukkig had Martijn (Muis) daar ook last van, dus hoogste tijd om er wat aan te doen. Vanaf nu ga ik elke dag 5 kilometer hardlopen tot ik het streefgewicht van 75 kilo bereikt heb. Ons initiatief vindt navolging want Jeff doet nu ook mee. En we hebben zelfs kans gezien om mijn dikke broertje ook in beweging te krijgen, hoewel hij na de eerste run last kreeg van griep, spierpijn en andere kwaaltjes waardoor hij tot nu toe steeds moest afzeggen...

Ben in iedergeval alvast voorzien van een state-of-the-art uitrusting: 

  • Nike Shox Air hardloopschoenen
  • Nike+ meter voor in mijn schoen
  • Nike+ sportsband om status te controleren (afstand, calorieen, tijd)
  • Nike+ web account waarmee ik mijn voortgang kan bijhouden

4-2-08-nike_sportband

Ik heb uitgerekend dat ik per rondje Vesting ongeveer 0.3 kilo verlies dus om van 83 kilo naar 75 kilo te gaan moet ik 26 dagen elke dag hardlopen en onderstussen elke week Squashen en gezond eten. Dus geen cola meer, geen aardappeltjes met mayo en geen boterhammen met Chocopasta meer voor Raul de komende tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten