donderdag 26 juni 2008

Damn, vliegtuig gemist...

Dat "op het laatste moment vertrekken" zorgt er natuurlijk voor dat er een dag komt dat je je vliegtuig mist. Die dag was vandaag...

De KLM dame bij de incheckbali had besloten strikt de regels te volgen vandaag en weigerde mij -bij hoog en bij laag- m'n ticket te geven, ondanks dat ik haar probeerde duidelijk te maken dat, als ik m'n ticket zelf had uitgeprint, ik wel een kans zou hebben.


Ze weigerde zelfs nadat ik haar verzekerd had te gaan hollen (is trouwens toch een van m'n nieuwste hobbies, rennen...) en ik nog 15 minuten had voordat het zou vertrekken. Wie niet waagt, die niet wint... Maar ze bleef stoïcijns weigeren...

Kl*te service! K*t wijf! Eikel (ikzelf)!

This message was sent using Windows Mobile 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten